🗑️

Usuwanie konta TEƎN

Trwałe usunięcie konta, powiązanych danych logowania oraz profilu użytkownika.

📱 Jak usunąć konto w aplikacji mobilnej?

  1. Otwórz aplikację TEƎN na telefonie (iOS lub Android).
  2. Przejdź do zakładki Login w dolnym pasku nawigacji.
  3. Kliknij opcję „Usuń konto i moje dane” na dole ekranu profilu.
  4. Potwierdź operację w wyświetlonym oknie dialogowym.

⚠️ Ważne informacje o danych

Co zostaje bezpowrotnie usunięte: Konto logowania, adres e-mail, dane sesji oraz profil.

Co pozostaje w systemie: Treści wcześniej przesłanych zgłoszeń bezpieczeństwa są przechowywane w celach audytowo-prewencyjnych przez 3 lata od ich zgłoszenia, lecz powiązany adres e-mail zostaje nieodwracalnie skasowany (NULL). Zgłoszenie nie jest już powiązane z Twoim adresem e-mail ani kontem.

Sprawdzanie stanu sesji...

✉️ Brak dostępu do konta lub błąd logowania?

Jeśli nie możesz się zalogować lub utraciłeś dostęp do konta Google, wyślij żądanie usunięcia danych na adres: tomasz.mituta@te3n.pl z adresu e-mail powiązanego z kontem (w celu potwierdzenia tożsamości).